Bli med?

Vi er lavterskel andelslandbruk på Hadeland!

Har du lyst til å dyrke egne grønnsaker og lurer på hva andelslandbruk er? – Da er du velkommen til oss! Andelsgården vår i Gran kommune har fine dyrkeforhold og hyggelige omgivelser. Nå vil vi gjerne ha med flere.

Vi er organisert som et dyrkelag hvor andelshavere tar ansvar for jordbearbeiding, såing og luking sammen. Andelshavere høster selv sin del av grøden etterhvert som vekstene blir spiseklare. På denne måten følger vi sesongen, og den enkelte har stor frihet til å komme når det passer. Om du har litt reisevei går det fint å delta, vi hjelper med samkjøring fra Oslo-området.

I løpet av sommeren dyrker vi et variert utvalg av grønnsaker feks: Grønnkål, knutekål, kålrot, brokkoli, sellerirot, nepe, reddik, gulrot, potet, løk, beter, bønner, sukkererter, jordskokk, purre, fennikel, squash, salat og pastinakk. Hva vi dyrker det enkelte år bestemmes i fellesskap – så kom med ønsker, kanskje kan vi prøve noe helt nytt!

Hva koster det?

Siden vi organiserer arbeidet på dugnad har vi lave kostnader og priser andelen i samsvar med dette. Våre utgifter til planter, frø, gjødsel, setteløk/settepotet og ev andre driftsutgifter delt på antall andelshavere gir årets andelspris.

Andelspris for andelshaver 2018: kr 1200*

Hvis du vil være andelshaver, trenger vi din mail/telefonnummer. Som andelshaver kan du høste gjennom hele sesongen og komme så ofte du vil. Du er med å bestemme hva vi dyrker og må delta på dugnad.

*Prisen forutsetter at vi ikke leier inn hjelp til dyrkingen, vi varsler hvis det blir endringer angående dette. Beløpet er basert på erfaringer fra forrige sesong, og vi tar forbehold om små endringer.

I andelslandbruk er det vanlig å betale et mindre engangsbeløp ved registrering. Vi praktiserer det slik at besøksandel = registreringsavgift. Ved ordinær andel betaler du ikke noe ekstra.

Nå kan du teste det å være andelshaver ved å kjøpe en besøksandel!

Besøksandel er for de som bare – ja, vil komme på besøk – en gang eller to. Ved å delta på en dugnad kan du høste en smak av grøden. I tillegg blir du invitert til å høste av ev «overskudd», og være med på sommer- og høstfest.

Besøksandel 2018: kr 200

Hvis du vil prøve dette, trenger vi din mail/telefonnummer.

Vi har Vipps

 # 85483 Falang andelsgård

 

 

 

 

 

Reklamer